1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

DUTCH POLO MASTERS 2012


The Sport of Kings

Zondag 23 september 'The Finals'

- Internationale teams – meer dan 200 paarden – professionele spelers - spectaculaire wedstrijden - 

De Dutch Polo Masters is het sociale en sportieve hoogtepunt van het Nederlandse polo seizoen. In een prachtige omgeving geniet u van de waanzinnige wedstrijden en lekkere beats. Met top paarden, professionele polo spelers en internationale teams, zijn de wedstrijden het hoogste niveau. Hoewel het magistrale aantrekkingskracht heeft voor een exclusief publiek, is het niet alleen toegankelijk voor de ‘happy few’. De Dutch Polo Masters is toegankelijk voor iedereen.


De spelers en hun entourage maken zich klaar voor de Dutch Polo Masters 'the Finals', welke gehouden wordt op zondag 23 september. Deze editie heeft een bijzondere setting en programmering en belooft een van de drukst bezochtste edities ooit te worden. De moderne catering, de strakke inrichting en de DJ, zorgen voor een unieke beleving en een onvergetelijk weekend. 

 

Maak deel uit van dit waanzinnig event en kom zondag 23 september kijken naar een van de gevaarlijkste sporten ter wereld. Tickets zijn op deze site verkrijgbaar. Bent u geinteresseerd in een van de VIP pakketten of unieke supporters mogelijkheden? Mail naar veronica@adrenalina.nl voor de mogelijkheden.

 

Dutch Polo Masters 'the Finals'

Datum: zondag 23 september 2012 

VIP of Sponsors: info@adrenalina.nl

Toegangsprijs: pre sale € 10,- aan de ingang € 15,- (kinderen zijn van harte welkom en zijn tot 12 jaar gratis)

Parkeren: € 5,- (komt u met een klassieke of bijzondere auto, dan is er een speciale VIP parking gereserveerd)

Locatie : Poloclub Vreeland – Bergseweg 28 - Vreeland

Dresscode: Sporty chique

Openingstijden : 13.00 – 19.00 (tijden zijn onder voorbehoud)

Players Night: Ook nu zijn de spelers te vinden op de Players Night tijdens de Summer Closing Party op zaterdag 22 september 22.00 – 03.00 

Voor kaarten van de Summer Closing Party zie: http://www.facebook.com/events/468784683145835/