1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Global Cash Solutions wint Dutch Polo Masters ‘The Finals’ 2011

De 5e editie van de Dutch Polo Masters begon dit jaar met een nieuwe picknick setting. Een gezellige en informele dag , met strobalen, klassieke auto’s en gezellige standjes als Van Santen & Van Santen polo equipement, de Borrelfabriek, een ijscoman en koffie en wijnstandjes. 

Het uiteindelijk lekkere weer, het leuke publiek met tal van bekende Nederlanders, de cameraploegen en een springkussen, was het gezellig vertoeven naast het veld. Op het veld werd echter hard gestreden. 'The Finals' leek in september in eerste instantie compleet te verregenen. Hoewel 's middag de hemel open trok en de zon begon te schijnen, was het veld veranderd in een slagveld. Hierop werd de spannende finale tussen Adrenalina - Piaget en Mendoza - Global Cash Solutions, gespeeld. Het Polo Team van Global Cash Solutions pakte uiteindelijk de zegen van de finale van de Gold Cup. In een verhitte wedstrijd wonnen ze van het team Adrenalina-Piaget, tevens organisator van het toernooi.

‘Het was geen gemakkelijke wedstrijd. De eerste helft van de wedstrijd leek het erop dat Adrenalina-Piaget sterker was. We hebben hard moeten vechten om  terug te komen en de cup binnen te halen.‘ zegt Jos Houben, teamcaptain van Mendoza; het Global Cash Solutions team. Een grote teleurstelling leek het voor Martijn van Scherpenzeel, team captain van Adrenalina-Piaget, niet; ‘Ons team liep eigenlijk heel goed. Micky Duggan en Aki van Andel speelde goed samen achterin en ik speelde samen met gastspeler Jim Souren, zeer aanvallend. We hebben gedaan wat we konden, maar het zat er niet in. Daarbij mag je als host van een toernooi niet winnen. Polo is een gentlemen sport’, zegt van Scherpenzeel lachend. 

Voor Sebastiaan van Wijngaarden, directeur van Global Cash Solutions een mooie introductie binnen de polo sport. ‘Ongelooflijk hoe hard het er aan toe ging. De mannen hebben gestreden als leeuwen. Wij zijn erg blij met de prestatie en kijken uit naar volgend jaar. 

 

Results 2011

1. Polo Team Mendoza - Global Cash Solutions
2. Adrenalina - Piaget Polo Team 

Results 2010

1. Adrenalina - Piaget Polo Team
2. Staalbankiers

Results 2009

1. Adrenalina Polo Team 
2. Equidura - E of 7 Polo Team
3. Polo Team Mendoza

Results 2008

1. Ralph Lauren - Polo Team Tatanca 
2. Adrenalina Polo Team
3. Porsche - Polo Team Los Polistas Locos

Results 2007

1. Porsche - Los Polistas Locos
2. Adrenalina Polo Team
3. M+ - Polo Team Cronenburgh